Pedicurepraktijk

Niets is zo fijn als mooie én pijnloze voeten!

Ben je op zoek naar een pedicure in Grubbenvorst en omstreken? Dan ben je bij Salon V aan het juiste adres! Heb je last van eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide teennagels, schimmel/kalknagels of andere nagelafwijkingen? Of wil je je voeten gewoon even lekker laten verwennen? Kom dan bij ons langs! 

Pedicure-behandelingen

Een heerlijke behandeling van je voeten, inclusief nagelverzorging, eelt, kloven en/of likdoorns verwijderen, afsluitend met een warme doek en mini-massage.

Gellak

Mooi gelakte nagels, die maar liefst 5-6weken mooi blijven.

Nagelbeugeltechnieken

Ingroeiende teennagels terugbrengen naar hun normale, pijnloze groei dmv het plaatsen van een podofix-beugel op de teen.  Deze reguleert de groei en verminderd de druk en daarmee dus de pijn.

Voet & Beenmassage

Heerlijke massage van je voeten en onderbenen, afgeleid van de bekende voetreflex-technieken.

Nagelreparatie / Sculpture Clear Gel

De Sculpture Clear Gel-behandeling is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld mycosenagels, traumanagels, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voeten. De nagel wordt hersteld door de gel doordat deze een grote trekkracht heeft en zo de nagel dus corrigeert tot een rechte groei.  Ook kun je schimmel/kalknagels weer mooi glad maken, zodat deze er weer mooi en verzorgt uitzien!